I mobilen massageskola stockholm

i mobilen massageskola stockholm

Letar du efter utbildning inom Massage / SPA / Hudvård i Stockholm? På myfunbox.eu, Sveriges största söktjänst för utbildning, hittar du rätt! Vi erbjuder många behandlingar på vårt SPA, t ex: olika sorters massage, fotvård och ansiktsbehandling. Vi finns mitt i City. Låt oss skämma bort dig! Vi har sedan utbildat massörer och massageterapeuter från södra Sverige och Danmark samt i Göteborg och Stockholm. Dessa utbildningsperioder har. Vill du lära dig massage som ger stora resultat för dina framtida kunder? Studera till massageterapeut i Stockholm, Göteborg eller på distans. Välkommen till Mobil Massage Sthlm. Vi är den flexibla massagesalongen som erbjuder dig massagebehandling där det passar dig. Vi vet att det är svårt att få. Boka tid för Naprapatbehandling eller massage för endast kr. Våra kliniker finns på Observatoriegatan 17, Stockholm och Svärdvägen 27, Danderyd.

Blue: I mobilen massageskola stockholm

I mobilen massageskola stockholm 470
O tube stockholm thaimassage Grundkurs i klassisk massage Sveriges Utbildningscenter. Intresserar traditionell kinesisk och alternativ medicin dig? Med över 30 års erfarenhet av utbildningar inom hälsa och friskvård vet vi vad som krävs för att du ska Välkommen till Axelsons, som med sitt utbud av alternativ- och komplementär-medicinska kurser och utbildningar är Nordens största skola inom kroppsterapier. Vi erbjuder även elevbehandlingar. Axelsons är Nordens äldsta och största skola inom massage, friskvård och kroppsterapier. Alla våra yrkesutbildningar kräver engagemang men det gör också att du är väl rustad med både kunskap och erfarenhet och kan sätta igång direkt efter svenska sidor sabai thai massage utbildning.
Grattis sexfilm massage i skövde De är belägna på Södermalmi city och en vid St Eriksplan. Många massageterapeuter är egenföretagare, men anställning blir allt vanligare och där finns en värld av möjligheter — från hälsokliniker till lyxkryssare! Till mobilversionen av Axelsons SPA. Axelsons diplom — en kvalitetsgaranti För dig som ska välja utbildning handlar det naturligtvis om att veta vad du vill kunna göra med dina kunder! Läs mer och lämna en intresseanmälan här!

I mobilen massageskola stockholm - thaimassage

Massageterapeut - för dig som vill jobba med muskelrelaterade besvär och problemlösning! Då har du hittat rätt!

0 thoughts on “I mobilen massageskola stockholm

Hinterlasse eine Antwort

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *